Kabala Şakir Nuhoğlu İlkokulu

Vizyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, özgür ve demokratik düşünen, bilimsel metodlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli, kendine güvenen, başkalarına karşı hoşgörülü yaklaşabilen başarılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: ğrencilerimizin zeka düzeylerini, kabiliyetleri ölçüsünde en üst seviyeye çıkararak, eğitime karşı olumlu tutumlar geliştirmelerini sağlamak, okulumuzu toplum tarafından başarıları ve örnek çalışmalarıyla güvenilen bir eğitim yuvası haline getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30 -14:10
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: SIFIR ATIK KÜTÜPHANESİ, BEYAZ BAYRAK PROJESİ, OKULUMUZ TEMİZ PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ

WEB - https://kabalasakirnuhogluio.meb.k12.tr

Adres - KABALA MAH. BAĞLAR YENİCAMİ CAD. SAKIRNUHOGLU ILKÖĞRETIM BLOK NO 26 ARTUKLU / MARDİN

Yerleşim Yeri - Yenicami mah. Kabala ARTUKLU MARDİN