OKULUN  TARİHÇESİ VE YAPISI

OKULUN TARİHÇESİ VE YAPISI

30.09.2021 193

İsmini dönemin belediye başkanı olan ve okulu yaptıran hayırsever işadamı Şakir NUHOĞLU'ndan alan okulumuz, 2002 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır. 8 derslik olarak eğitim-öğretime başlamıştır.

Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri, uygun fiziksel mekanların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Kabala'da var olan ilkokullar içinde örnek teşkil etme yolunda ileriye yönelik adımlar atmaktadır.

Okulumuz 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle birlikte ilkokulu olarak belirlenmiş ve o yıldan beri normal eğitime devam etmektedir.